Η εταιρία SO EASY STORES στο πλαίσιο της συνεχούς στρατηγικής ανάπτυξης των καταστημάτων της και με κύριο στόχο την ευκολία στην καθημερινότητα των καταναλωτών έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον γνωστό Chef Γιώργο Ερωτοκρίτου. Μαζί θα ετοιμάζουν και θα παρουσιάζουν συνταγές για εύκολα και γρήγορα γεύματα με βασικά υλικά τα οποία ο καταναλωτής θα μπορεί να εντοπίσει και να προμηθευτεί από οποιοδήποτε κατάστημα SO EASY σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

Η Διαφοροποίηση και Φιλοσοφία

Αν ψάχνετε για έναν εξαιρετικά νόστιμο τρόπο για να λάβετε την καθημερινή σας πρόσληψη πρωτεΐνης, δοκιμάστε τα νέα δημητριακά Kellogg's Special K Protein.

Με τη μοναδική γεύση που γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά με μειωμένη ζάχαρη, αποτελούν ένα υγιεινό σνακ για όλη την οικογένεια, καθώς περιέχουν επιπλέον

  • Βιταμίνες (B1, B2, B3, B5, Β6, B9, D)
  • Μέταλλα (σίδηρο και ασβέστιο)
  • Εδώδιμες (φυτικές) ίνες

για περισσότερη ενέργεια, κάθε ώρα της ημέρας.

Η ιστορία της ξεκινά πριν από εκατοντάδες χρόνια, περίπου 1500, στη Μικρά Ασία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας.

Κάθε φορά που η βιομηχανία Φρου-Φρου αναπτύσσει ένα νέο προϊόν, εφαρμόζει σταθερά και αδιαπραγμάτευτα τέσσερεις βασικές δομικές αρχές και αξίες: Σεβασμός στον καταναλωτή, κορυφαία ποιότητα μέσω των καλύτερων πρώτων υλών και εφαρμογής επιστημονικής  τεχνογνωσίας, αφοσίωση στη σωστή διεργασία σε όλα τα στάδια της παραγωγής και αυστηρός έλεγχος σε θέματα ποιότητας και υγιεινής.

Η Pasta La Molisana φέρνει Ιταλικό αέρα και σε προσκαλεί σε ένα ρεσιτάλ γεύσης και ποιότητας. Μια καινούργια άφιξη που αλλάζει τα δεδομένα και ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τους pasta lovers.

Η ιστορία της ξεκινά το 1912, στην περιοχή Molise της Ιταλίας, όπου εκεί γεννιέται, και βαφτίζεται με το όνομα της πόλης ίδρυσης της. Για την La Molisana, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η ποιότητα των πρώτων υλών της, για τη δημιουργία pasta που αγγίζει την κορυφή.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής φτάνουν αισίως στο τέλος τους! Οι Εθνικές ομάδες Μαγειρικής της Κύπρου ολοκλήρωσαν χθες, 18 Φεβρουαρίου το διαγωνιστικό τους κομμάτι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής που διεξήχθησαν φέτος στην πόλη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Μαγειρικής είναι γεγονός! Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής που φέτος θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Γερμανίας, Στουτγκάρδη. Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθουν  πανέτοιμες για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ανώτερο σαλόνι γεύσεων του κόσμου!!!!

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής που φέτος θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Γερμανίας, Στουτγκάρδη. Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθουν  πανέτοιμες για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ανώτερο σαλόνι γεύσεων του κόσμου!!!!!

Η Εύρηκα, πάντοτε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης της κυπριακής οικογένειας και στα προϊόντα φαγητού, παρουσιάζει μία νέα γευστική και απολαυστική πρόταση για μέλι.

Συγκεκριμένα, η Εύρηκα έχει αναλάβει τη διανομή του νέου μελιού ανθέων ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. Το προϊόν είναι ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας που συσκευάζεται στην Κύπρο, με συγκομιδή από επιλεγμένα μέλια ανθέων Κύπρου, Ισπανίας και Μολδαβίας.

Newsfeed