Χριστουγεννιάτικες συνταγές από τον αγαπημένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου με προϊόντα Lurpak και Arla σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ - Κεντρική Εικόνα

Χριστουγεννιάτικες συνταγές από τον αγαπημένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου με προϊόντα Lurpak και Arla σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Με ένα εορταστικό masterclass ολοκληρώθηκε ο κύκλος των masterclasses για το 2019, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της κοινής συνεργασίας της εταιρείας IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου. Την Πέμπτη 12/12, ο αγαπημένος σεφ ετοίμασε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και μοιράστηκε τα μυστικά του με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους food bloggers που παρευρέθηκαν.

Πρωταγωνιστές του masterclass ήταν για ακόμα μια φορά τα προϊόντα Lurpak και Arla, των οποίων η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Κύπρο. Χρησιμοποιώντας υλικά από τα συγκεκριμένα brands, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου παρουσίασε στην κουζίνα του Miele Experience Center της Λευκωσίας εορταστικές συνταγές και προσέφερε στο κοινό που τον παρακολούθησε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Μέσα από διαγωνισμό που έτρεξαν οι δύο εταιρείες, τυχεροί λάτρεις της μαγειρικής τέχνης είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση σε ένα από τα εννέα συνολικά masterclasses που πραγματοποιήθηκαν για τους νικητές (άνω των 120 ατόμων). Ο διαγωνισμός ίσχυε για αγορές προϊόντων Lurpak και Arla αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μέσω της Social Family Card.

Οι κυρίες Τίνα Γαβριηλίδου και Φωτούλα Νικολάου, Marketing Manager και Brand Manager της IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, εξέφρασαν τη χαρά τους για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των προσκεκλημένων στο τελευταίο masterclass της χρονιάς, στόχος του οποίου ήταν η διασκέδαση και η δημιουργία.

Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο festive masterclass και δήλωσε χαρούμενη για την εποικοδομητική συνεργασία τόσο μεταξύ των εταιρειών όσο και με τον Έλληνα σεφ.

Για την πάντοτε θερμή φιλοξενία από την IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος απόλαυσε ιδιαίτερα τα masterclasses με το εγκάρδιο κοινό της Κύπρου.

Newsfeed