Μαρμελάδες Evlogia. Ευλογημένες από τη φύση τους - Κεντρική Εικόνα

Μαρμελάδες Evlogia. Ευλογημένες από τη φύση τους

Μία νέα σειρά φυσικών προϊόντων είναι στη διάθεση των καταναλωτών. Οι χειροποίητες, ελληνικές μαρμελάδες Evlogia, που παρασκευάζονται σε μία έκταση 84 στρεμμάτων σπάνιας φυσικής ομορφιάς στη Ναυπακτία, ξεχωρίζουν από την ασύγκριτη γεύση τους και τη μοναδική τους ποιότητα.

Οι μαρμελάδες Evlogia διαφέρουν γιατί παρασκευάζονται από ολόκληρα φρούτα κομμένα στο χέρι. Αποκτούν τη γλύκανσή τους μόνο με φυσικά σάκχαρα, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, χρωστικών ή συντηρητικών, ενώ οι πρώτες ύλες διαχειρίζονται σε ήπιες συνθήκες θέρμανσης ώστε να διατηρούν το χρώμα και τη γεύση των φρούτων.

Προσφέρονται σε πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μαρμελάδες φρούτων, Πανδαισία Φρούτων και μαρμελάδες με αποστάγματα δημιουργούν μία μοναδική γκάμα γευστικών επιλογών. Απολαύστε μαρμελάδα φράουλα, εσπεριδοειδή, κεράσι, ροδάκι ή τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις φράουλα-μπισκότο, σύκο-καρύδι, πορτοκάλι με ούζο, κεράσι με μαστίχα και πολλά ακόμα!

Οι μαρμελάδες Evlogia είναι ο καλύτερος φίλος μιας φέτας ψωμιού και όχι μόνο! Gourmet δημιουργίες, platter τυριών, σαλάτες, πιάτα κρεατικών, γλυκά, παγωτά, κρέπες, βάφλες, γιαούρτι και πολλά ακόμη εδέσματα αποκτούν άλλη διάσταση και απογειώνονται γευστικά με την προσθήκη μιας κουταλιάς χειροποίητης μαρμελάδας Evlogia.

Οι μαρμελάδες Evlogia, πέρα από τη μοναδική τους φυσική γεύση, είναι ακόμη πιστοποιημένες με τα σημαντικότερα παγκόσμια πρότυπα που καθορίζουν τις ειδικές απαιτήσεις για την ασφάλεια, νομιμότητα και ποιότητα των τροφίμων όπως HACCP και IFS Food Standard.

Εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία Εύρηκα και είναι διαθέσιμες στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.