Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έτοιμες για τους Ολυμπιακούς στη Στουτγκάρδη - Κεντρική Εικόνα

Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έτοιμες για τους Ολυμπιακούς στη Στουτγκάρδη

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη των  Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής που φέτος θα πραγματοποιηθούν στη πόλη της Γερμανίας, Στουτγκάρδη. Οι ομάδες του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθουν  πανέτοιμες για να διαγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ανώτερο σαλόνι γεύσεων του κόσμου!!!!!

Με υπευθύνους της αποστολής τον chef κ. Νικόλα Κωνσταντίνου (Ανώτερο Διευθυντή Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής Κύπρου και Γενικό αρχηγό αποστολής) και τον κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους (Σύμβουλο Εθνικών Ομάδων Μαγειρικής Κύπρου) η αποστολή αποχωρεί από την Κύπρο στις 12 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της αποστολής αποτελείται από την Εθνική Ομάδα, την Ομάδα Νέων και την Περιφερειακή Ομάδα Μαγειρικής.                              

Η Εθνική Ομάδα Μαγειρικής διαγωνίζεται στις 15 και στις 17 Φεβρουαρίου και το διαγωνιστικό πρόγραμμα αποτελείτε από δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορά menu 3 πιάτων για 110 άτομα “Restaurant of Nations” ενώ η δεύτερη το τραπέζι του Αρχιμάγειρα “Chefs Table” για 12 άτομα, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από 72 καναπεδάκια, 3 τερίνες με 3 γαρνιτούρες, 24 πιάτα μαγειρικής, 12 ζαχαροπλαστικής και 1 έκθεμα. 

Επιπλέον, η ομάδα νέων θα διαγωνιστεί στις 16 και στις 18 Φεβρουαρίου όπου και το δικό τους διαγωνιστικό πρόγραμμα αποτελείτε από 2 ενότητες. Στην πρώτη ενότητα καλούνται να ετοιμάσουν menu 3 πιάτων για 60 άτομα “Restaurant of Nations” και στη δεύτερη το “Chefs Table” για 12 άτομα, όπου θα διαγωνιστούν για μια σειρά από 48 καναπεδάκια, 3 τερίνες με 3 γαρνιτούρες, 12 πιάτα μαγειρικής και 12 ζαχαροπλαστικής. 

Τέλος, η περιφερειακή ομάδα θα διαγωνιστεί στις 15 Φεβρουαρίου επίσης για 2 ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσίαση σειράς από 12 καναπεδάκια και παρουσίαση menu 5 πιάτων (4 μαγειρικής και 1 ζαχαροπλαστικής).

Εμείς λοιπόν  τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα μας κάνουν περήφανους!

Newsfeed