Ακολουθήστε έναν υγιεινό και ενεργητικό τρόπο ζωής - Κεντρική Εικόνα

Ακολουθήστε έναν υγιεινό και ενεργητικό τρόπο ζωής

Η σύγχρονη τάση στον χώρο της υγείας αναδεικνύει ότι οι καταναλωτές τείνουν να ζητούν ολοένα και περισσότερο προϊόντα με πρωτεΐνες. Αυτήν ακριβώς την επιθυμία τους εκπληρώνει επάξια το νέο VALIO PROfeel® που φέρνει κοντά μας η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Η νέα σειρά Valio Profeel® περιλαμβάνει γευστικά πρωτεϊνούχα ροφήματα και σκόνες που μπορούν να εξασφαλίσουν στον καθένα μας μια υγιεινή και ενεργητική ζωή καθημερινά. Το «μαγικό» συστατικό τους είναι φυσικά η πρωτεΐνη που συμβάλλει στην ανάπτυξη και συντήρηση της μυϊκής μάζας και βοηθά γενικότερα το σώμα να ανακάμψει από την ένταση της σωματικής άσκησης. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος που διατίθεται στη σειρά Valio Profeel® θεωρείται ως η «ελίτ πρωτεΐνη», δηλαδή η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης, αφού είναι πλούσια σε αμινοξέα σε ποσοστά μεγαλύτερα από κάθε άλλη φυσική τροφή και υπομένει τις όξινες συνθήκες του στομαχιού ώστε τα αμινοξέα να απορροφώνται πολύ γρήγορα και να επωφελούνται οι μύες ανάλογα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Valio PROfeel® διαθέτουν βέλτιστη ποσότητα πρωτεΐνης ανά μερίδα (20-22g/σερβίρισμα), είναι χωρίς λακτόζη, έχουν πλούσια γεύση, είναι χαμηλά σε λιπαρά και αποτελούν μια εξαιρετικά υγιεινή επιλογή ως γρήγορο σνακ (on-the-go), μεταξύ γευμάτων ή μετά από προπόνηση. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά γρήγορα στην πέψη, συμβάλλουν στην άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και αυξάνουν τον μεταβολισμό.

Απολαύστε τα σε μια μεγάλη ποικιλία που συμπεριλαμβάνει: Valio PROfeel® πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη 600g (φράουλα, βανίλια, σοκολάτα) και Valio PROfeel® ρόφημα πρωτεΐνης 250ml (βανίλια, καραμέλα και café Latte).

Η ipH, με αξιοπιστία και πάνω από 35 χρόνια αφοσίωσης στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτή, κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον τομέα τροφίμων για τα κανάλια λιανικής και εστίασης στην Κύπρο. Ξεχωρίζει για την άριστη εξυπηρέτησή της και την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία της και στο μέλλον.