Το καλοκαίρι στο ποτήρι μας με τα νέα φρουτένια Teavana®  Shaken Infused Iced Teas  και τον απολαυστικό Cold Brew Macchiato - Κεντρική Εικόνα

Το καλοκαίρι στο ποτήρι μας με τα νέα φρουτένια Teavana® Shaken Infused Iced Teas και τον απολαυστικό Cold Brew Macchiato

Τα Starbucks υποδέχονται το καλοκαίρι προσφέροντάς μοναδικές γευστικές επιλογές για να δροσίσουν και να τονώσουν την καθημερινότητά μας.  Νέα Teavana® Infused Shaken Iced Teas, μια καινοτομία και αποκλειστικότητα των Starbucks που περνά την εμπειρία του κρύου τσαγιού σε άλλη διάσταση απόλαυσης, με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων, σε συνδυασμό με πράσινο ή μαύρο τσάι και φυσικά γλυκαντικά. Για τους λάτρεις του καφέ, Cold Brew Macchiato με έντονη και πλούσια γεύση και την ποικιλία Rwanda Umushanana για νοερά γευστικά ταξίδια στην Αφρική.

Νέα Teavana® Shaken Infused Iced Teas

Τρεις νέες ξεχωριστές φρουτένιες γεύσεις, με φρέσκα φρούτα και βότανα και φυσικά γλυκαντικά που εκχυλίζονται στα καταστήματα με την δεξιοτεχνία των baristas των Starbucks. Αυτά τα light ροφήματα θα αναζωογονήσουν κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή με ιδιαίτερα μικρή ποσότητα ζάχαρης και χαμηλές θερμίδες. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να τα απολαύσουμε και στην ακόμη πιο light εκδοχή τους, χωρίς λεμονάδα και simple syrup.

Αυτό το καλοκαίρι βιώνουμε τη νέα διάσταση της δροσιστικής εμπειρίας κρύου τσαγιού σε τρεις υπέροχες γεύσεις:

  • Peach Citrus Infused Green Tea:

Δροσιστικός συνδυασμός πράσινού τσαγιού Teavana® με εκχύλισμα από ροδάκινο και  λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

  • Pineapple Infused Green Tea:

Αναζωογονητικός συνδυασμός πράσινού τσαγιού Teavana® με εκχύλισμα από ανανά και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

  • Strawberry Infused Black Tea:

Η φράουλα στο μεγαλείο της. Εκρηκτικός συνδυασμός από εκχύλισμα φράουλας με μαύρο τσάι Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι, με πάγο.

Έντονη εμπειρία καφέ

Φέτος, θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Κύπρο, το Cold Brew Macchiato, αποκλειστικότητα των Starbucks για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, που θα ενταχθεί στις επιλογές κρύου καφέ για όλον τον χρόνο.

Cold Brew Macchiato: Ο αγαπημένος Cold Brew, που φτιάχνεται με αργή εκχύλιση φρέσκου αλεσμένου καφέ σε κρύο νερό για 20 ώρες, αναδεικνύοντας όλα τα αρώματά του, συνδυάζεται με πλούσιο βελούδινο αφρόγαλα για ένταση και τόνωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Cold Brew Exotica: Μια παραλλαγή του Cold Brew Macchiato που φτιάχνεται με σιρόπι καρύδας στο αφρόγαλα και μας χαρίζει καλοκαιρινές γευστικές νότες σε κάθε γουλιά.

«Ταξίδι» στην Αφρική με τον μονοποικιλιακό καφέ Rwanda Umushanana :

Αυτό το καλοκαίρι, ένας νέος μονοποικιλιακός καφές θα είναι διαθέσιμος ως δεύτερη επιλογή για όλα ροφήματα που επιλέγουμε στα καταστήματα,  καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι  ή /και το γραφείο.

Με τον καφέ να παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της χώρας, οι καλλιεργητές της Rwanda έχουν αναπτύξει έναν καφέ εξαιρετικής ποιότητας, όπου το στοιχείο της εμπιστοσύνης, της διαφάνειας και των δίκαιων πρακτικών καφέ είναι εμφανές σε κάθε κούπα καφέ. Ο μονοποικιλιακός καφές Rwanda Umushanana, διακρίνεται για την εκλεπτυσμένη γεύση του με νότες γλυκού λεμονιού και σοκολάτα γάλακτος. Διαθέτει μέτριο σώμα και οξύτητα και ταιριάζει με σοκολάτα και φρούτα.

Πανδαισία χρωμάτων με «καλοκαιρινά» αξεσουάρ καφέ, τσαγιού και νερού

Το φετινό μας καλοκαίρι αποκτά χρώμα μέσα από τα νέα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, από κούπες, θερμός, πλαστικά μπουκάλια νερού καθώς και επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια.

Τα θερμός και τα επαναχρησιμοποιημένα ποτήρια Starbucks αποτελούν ιδανική πρόταση για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα όπου και αν βρισκόμαστε, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος και μειώνοντας τη χρήση των απορριμμάτων. Επιπλέον, τα Starbucks μας ανταμείβουν και κάθε φορά που φέρνουμε το δικό μας θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι για το ρόφημά μας, μας προσφέρουν δωρεάν τα add-ons που επιθυμούμε, όπως σαντιγί, σιρόπι γεύσεων ή  extra δόσεις espresso.

Starbucks, ο απόλυτος γευστικός προορισμός για δροσιά,

αναζωογόνηση και τόνωση για ένα απολαυστικό καλοκαίρι!

Υπέροχη γεύση καλοκαιριού, αναζωογόνησης και δροσιάς μόνο στα Starbucks!

 

Article Tags: 
STARBUCKS