Απολαμβάνοντας το Chai σας με… στιλ  - Κεντρική Εικόνα

Απολαμβάνοντας το Chai σας με… στιλ

Οι λάτρεις του τσαγιού γνωρίζουν πολύ καλά πως απαιτείται μια ολόκληρη τελετουργία για να απολαύσει κανείς ένα τέλειο φλιτζάνι τσάι. Αυτό είχε κατά νου κι ο σχεδιαστής Richard Price και ιδού το αποτέλεσμα. 

Για την πλειονότητα των Ινδών το chai αποτελεί μία καθημερινή αναγκαιότητα στην καθημερινή τους ζωή. Και δικαιολογημένα. Οι ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού είναι γνωστές και οι λάτρεις του εν λόγω ροφήματος ανά τον κόσμο το γνωρίζουν πολύ καλά.

Πέραν του ζεστού νερού, ή και της προσθήκης γάλακτος στο τσάι, πολλοί είναι αυτοί που αρέσκονται σε… επιπλέον μυρωδιές και γεύσεις για να εμπλουτίσουν το αγαπημένο ρόφημα: Κάρδαμος, τζίντζερ, ινδικός βασιλικός και άλλα πολλά βότανα καταλήγουν στο φλιτζάνι μας, εμπλουτίζοντάς το περαιτέρω. 

Ένα νέο και πολύ ντιζαϊνάτο σετ τσαγιού κυκλοφορεί στην αγορά που θα λύσει τα χέρια των μυημένων στην τελετουργία του ροφήματος. Συνοδευόμενο από βιβλίων συνταγών, το σετ περιλαμβάνει ηλεκτρικό kettle και τσαγιερό σχεδιασμένα απ’ τον designer Richard Price. Το Chai kit έρχεται επίσης με μια συλλογή απ’ τα καλύτερα φύλλα τσαγιού στον κόσμο, προσδίδοντας στην τελετουργία προετοιμασίας του ποιότητα και στιλ.