Αν ρωτήσεις τυχαία δέκα άτομα για τα πιο αγαπημένα τους μικρά, καθημερινά rituals, τουλάχιστον οι έξι απαντήσεις που θα πάρεις πίσω, θα είναι ‘ο καφές’.

Πρωινές βιαστικές γουλιές, μεταξύ του πρωινού ντους, του ντυσίματος και του δεσίματος των κορδονιών, σε θερμός να κάνει τέλεια παρέα με την κίνηση, στη δουλειά μαζί με ασφυκτικά deadlines, γέλια και κουβέντες που θα μοιραστείς με τους συναδέλφους σου, καφές τα κουρασμένα απογεύματα στο σπίτι, τα Σαββατοκύριακα με ήλιο στο μπαλκόνι και δίπλα ένα κομμάτι από το κεικ που έφτιαξες χθες.

Λέμε ότι μας ψεκάζουν, όμως όχι! Δεν ψεκάζουν μόνο εμάς. Μια βόλτα στον κόσμο και μπορείς να αναγνωρίσεις τα πιο εκκεντρικά καφέ που σπάνε ταμεία!

Διάλεξε, μονόκερο, πλυντήρια ή σεισμοί;

Υπάρχουν τροφές που σε κάνουν χαρούμενη, τροφές που σε αδυνατίζουν, υπάρχουν και τροφές που επαναφέρουν την μνήμη!

Καφές με … τι;  - Κεντρική Εικόνα

Καφές με … τι;

Ο καφές είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε καθημερινά. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες τάσεις σε αυτό το ρόφημα, όπως είναι ο καφές μέσα σε χωνάκι παγωτού, μία εκδοχή που ξετρέλανε το Instagram τη χρονιά που μας πέρασε.

Μπορεί να είσαι φανατικός/ή του καφέ αλλά εμεί στο Cooking βρήκαμε τις εναλλακτικές του.

Να σου πω τον καφέ; - Κεντρική Εικόνα

Να σου πω τον καφέ;

1η Οκτωβρίου γιορτάζει ο καφές, τουλάχιστον κανόνισε να το γιορτάσεις δεόντως σε μια από τις πολλές αλυσίδες καφέ που υπάρχουν στην Κύπρο ή ακόμα καλύτερα σε ένα απομονωμένο καφενεδάκι που θα σου κάνει ένα μερακλήδικο κυπριακό.

Η Coffee Island ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στα μεγαλύτερα βραβεία στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη, τα European Coffee Awards.

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, για κάθε εγχείρημα, είναι σύμφωνα με το Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Cafepro Ltd, Δρ Χριστόδουλο Χ’’ Βασιλείου, η εμφύσηση τεχνογνωσίας (μέσω κατάλληλης και συνεχούς εκπαίδευσης) σε συνδυασμό με την συνεχή εποπτεία για διασφάλιση της ορθής εφαρμογής της. Ιδιαίτερα στον τομέα του ποιοτικού καφέ espresso όπου τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ενός ευγενούς χαρμανιού (όπως στη περίπτωση του καφέ illy) απαιτούν απόλυτο σεβασμό, ώστε μέσα από τις πολύπλοκες παραμέτρους παρασκευής να διατηρηθούν-αλλά  και αναδειχθούν-σε ικανοποίηση του κάθε απαιτητικού λάτρη του καλού καφέ.

Αποκλειστικά προνόμια, ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα απ' τα Starbucks μέσα απ' το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards». 

Το αλεύρι από καφέ σημειώνεται ως νέα άφιξη στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Ο πρώην μηχανικός των Starbucks, Dan Belliveau, θεωρείται ο εμπνευστής του και συνάμα είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας "Coffee Flour" που το παράγει και το έχει συστήσει στην αγορά. 

Newsfeed