Το αβοκάντο δεν το αγαπούν όλοι. Όσοι, όμως, το έχουν εντάξει στη διατροφή τους, γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορείς να το φας σχεδόν με τα πάντα και μάλιστα κάθε ώρα της ημέρας.

Αν δεν ξέρεις τον σωστό τρόπο για να καθαρίσεις το αβοκάντο, ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα και το καθάρισμα δε θα μοιάζει πια δύσκολο.

Chicken Avocado Bagel - Κεντρική Εικόνα

Chicken Avocado Bagel

Αυτή την εβδομάδα, το Catch-Eat σε συνεργασία με το "Athina Ioannou Healthier You", μας προτείνει ένα πλήρως ισορροπημένο μεσημεριανό γεύμα, με πολύ λίγα λιπαρά.

Περιλαμβάνει: Ψωμί Bagel, κοτόπουλο, ρόκα, ντομάτα, αβοκάντο και honey-mustard sauce.

Το αβοκάντο είναι ένα ιδιαίτερο φρούτο καθώς, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φρούτα που αποτελούνται από υδατάνθρακες, αποτελείται κατά βάση από λιπαρά (80%). Αυτό που δεν ξέρει η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου είναι πως το αβοκάντο διαθέτει το καλό λίπος αυτό που μειώνει τη χοληστερίνη. Βέβαια, καλό ή κακό, το λίπος έχει πάντα 9 θερμίδες το γραμμάριο. Οι θερμίδες φυσικά κι έχουν σημασία για κάθε τρόφιμο που περιλαμβάνεται στη διατροφή μας αλλά αυτό που μετράει τελικά είναι το σύνολο των θερμίδων στη διάρκεια της ημέρας.

H νέα τάση στο πρωινό  - Κεντρική Εικόνα

H νέα τάση στο πρωινό

Ξεχάστε το αβοκάντο τοστ. Αυτή είναι η νέα τάση για το πρωινό (και δεν έχει ψωμί)

Εάν ένας από τους στόχους σας για τη νέα χρονιά είναι να τρώτε πιο υγιεινά και να προσέχετε την διατροφή σας, αλλά δεν θέλετε να συμβιβαστείτε τότε ξεκινήστε με απλά και μικρά βήματα.

Αβοκαντομανία!  - Κεντρική Εικόνα

Αβοκαντομανία!

Το αβοκάντο είτε το αγαπάς, είτε το μισείς! Εάν είσαι φανατικός θαυμαστής του κρεμώδους, λαχταριστού αβοκάντο τώρα βγάλε εισιτήριο για Άμστερνταμ.

Αβγό επί τρία!  - Κεντρική Εικόνα

Αβγό επί τρία!

Aν το αβγό συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σου τροφές εγώ σου προτείνω κάποιες εναλλακτικές για να το βάλεις και στο πρωινό σου.

Δεν είμαστε μόνο εμείς στην κατάψυξη λόγω της βαρυχειμωνιάς είναι και κάποια από τα καθημερινά προιόντα που χρησιμοποιούμε. Βέβαια την κατάψυξη στην προκειμένη τη χρησιμοποιούμε για οικονομία!

Στο λίπος θα πεις ναι! - Κεντρική Εικόνα

Στο λίπος θα πεις ναι!

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Fitness Magazine, μάθαμε ποια καλά λίπη πρέπει να τρώμε!

Newsfeed